Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
montifox
Admin
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Sob 16:43, 30 Lip 2005 Temat postu: Sposoby Powiększania Penisa |
|
|
Dlaczego tylko nieliczni mężczyźni są w pełni zadowoleni ze swojego życia seksualnego?
Nikomu nie trzeba chyba tłumaczyć jak istotną rolę pełni współżycie seksualne w życiu każdego dorosłego człowieka. Przywykliśmy do akceptowania siebie takimi, jakimi jesteśmy - i bardzo dobrze! Gdybym jednak powiedział Ci, że wiem jak w prosty sposób możesz poprawić jakość swojego współżycia seksualnego, tak by przyniosło Tobie i Twojej partnerce jeszcze więcej przyjemności?
Nie będziemy tu mówić o tym jak zostać SuperKochankiem w weekend. Nie będziemy też polecać Ci magicznych preparatów i/lub technik które powiększą Ci penisa o 10cm (znalazłem kiedyś taki serwis i nieźle się przy nim ubawiłem). Serwis Penis.com.pl to zbiór fachowych porad i informacji na temat męskich narządów płciowych.
Powiększanie penisa
Znajdziesz u nas wszystko co chciałbyś wiedzieć na temat powiększania penisa. Co sądzą o tym kobiety, co sądzą mężyczyźni, a także odpowiedź na odwieczne pytanie "czy rozmiar ma znaczenie?" Więcej na ten temat na stronach o powiększaniu.
Jeśli już szukałeś - pewnie natknąłeś się na różne serwisy oferujące techniki powiększania penisa. W Penis.com.pl zestaw ćwiczeń powiększających penisa otrzymasz BEZPŁATNIE. Wystarczy się zarejestrować i pobrać nasz bezpłatny ebook. Co więcej - możesz na nim zarobić! Więcej na ten temat na stronie naszego programu partnerskiego.
Pobież BEZPŁATNY poradnik o powiekszaniu penisa
Jak wzmocnić i powiększyć penisa domowymi metodami?
Można znaleźć w sieci wiele stron oferujących (płatne lub darmowe) zestawy ćwiczeń wzmacniających i powiększających penisa. Opracowaliśmy własny zestaw oraz opisaliśmy wady, zalety oraz skuteczność takich ćwiczeń. Zachęcamy do bezpłatnego pobrania naszej publikacji.
[link widoczny dla zalogowanych]
UWAGA!!! Aby móc ściągnąć BEZPŁATNY poradnik trzeba być zarejestrowanym na [link widoczny dla zalogowanych] (rejestracja jest Bezpłatna)
Zródło: [link widoczny dla zalogowanych]
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
kamil1986wawa
Adept
|
Wysłany: Nie 8:04, 31 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
Bodobno Araby od malego czwicza swoje penisy, aczkolwiek ja jestem steptyczny co do takich metod.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szampon
Wyjadacz
|
Wysłany: Nie 20:59, 31 Lip 2005 Temat postu: |
|
|
ja tam wole naturalną długość bez żadnych ćwiczeń
|
|
Powrót do góry |
|
|
jaa
Dyskutant
|
Wysłany: Pon 14:21, 01 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
Powiem szczerze ze mi by sie to sprzydało bo... no nie jest duzy a chciałbym mieć 18cm
|
|
Powrót do góry |
|
|
dddd
Adept
|
Wysłany: Śro 17:55, 24 Sie 2005 Temat postu: |
|
|
ja sobie poćwicze bo przydał by mi sie większy
|
|
Powrót do góry |
|
|
pabluś
Debiutant
|
Wysłany: Śro 17:38, 14 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
Poćiwcz epoćwicze ale jak ?
|
|
Powrót do góry |
|
|
pegaz6
Adept
|
Wysłany: Śro 18:28, 14 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
ja tez sobie poćwiczę!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
darshan
Adept
|
Wysłany: Nie 15:04, 18 Wrz 2005 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, na ile się orientujecie w tym temacie, ale te wszystkie domowe "metody" na powiększenie penisa, to zwyczajne nabijanie ludzi w przysłowiową butelkę i żerowanie na ich kompleksach. Trwałą zmianę rozmiaru penisa (i kobiecych piersi) gwarantuje jedynie chirugia. Przy czym w przypadku członka jest to BARDZO poważna operacja. Nie muszę chyba dodawać, że również stosunkowo niebezpieczna. Nie prościej więc cieszyć się tym, co sprezentowała nam natura?
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szymon
Dyskutant
|
Wysłany: Nie 21:08, 06 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
Problem jest taki, że mi się nie chce. Wolałbym jakieś chemiczne metody, jak tabletki. Są widziałem różne oferty, ale czy to działa? No to jest pytanie, a nie znam ludzi, którzy stosowali, bo takie zapewnianie przez firmę, która je produkuje to mnie nie rusza, jak i sceptycyzm ludzi, którzy nie mieli z czymś takim do czynienia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
o-men86
Dyskutant
|
Wysłany: Sob 20:40, 12 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
powiem wam tyle - ja znalazłęm kiedyśbardzo proste ćwiczenie. pozwala ono nie tylko zwiększyćdługość i obwód członka, ale również pomaga regulować wytrysk.
Gdy już będziesz go miał w wzwodzie to napinaj mięśnie wokół członka - napinaj, trzymaj sekundę puść i tak 30 razy z 2 razy dziennie. czasem można przesadzić, ale efekty są u mnie 20
|
|
Powrót do góry |
|
|
pingwinek
Dyskutant
|
Wysłany: Nie 0:01, 13 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
o-men86 serio zwiększa długość? Jak długo to stosowałeś i o ile cm Ci przyrósł? Ja powaznie mysle o tym by mojego trochę podrasować
|
|
Powrót do góry |
|
|
o-men86
Dyskutant
|
Wysłany: Nie 12:20, 13 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
hehe taki "tunning" trwa kilka tygodni (2-3). ja ćwiczę za każdym razem, gdy mam możliwość. po prostu - siedzisz np na wykładach i nagle czujesz, że ci sięcośdzieje w spodniach. potem ćwiczysz sobie ile chcesz myslę, że spokojnie można nadrobić 5 cm... zgodnie z zasadą - im więcej tym lepiej (to ćwuiczenie reguluje ilość napływu krwi do penisa).
potem rano, budzisz się a "gość" stoi i prosi się, żeby się (z) nim bawić
|
|
Powrót do góry |
|
|
fafik
Adept
|
Wysłany: Nie 16:42, 13 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
A tutaj fajna miarka. wystarczy wydrukowac obrazek i przyłozyć. (Pod spodem podano ile jeden cal ma centymetrów)
Link do strony [link widoczny dla zalogowanych]
Miłego mierzenia :-D
|
|
Powrót do góry |
|
|
o-men86
Dyskutant
|
Wysłany: Nie 16:54, 13 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
a nie ma wersji krzywych ??
|
|
Powrót do góry |
|
|
fafik
Adept
|
Wysłany: Nie 17:05, 13 Lis 2005 Temat postu: |
|
|
O masz racje, nie zwróciłem na to uwagi. Ale jeśli masz zakrzywionego (wszak to chyba norma) to dodaj sobie około 1 centymetra i po sprawie.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|